PROJECTE – #OneTreeaday365days

Aquest és un projecte en el que els arbres en són els protagonistes. Diàriament convivim amb ells i molt sovint ens passen desapercebuts. Em vaig proposar donar-los visibilitat amb el simple acte diari i durant un any de fer-los una fotografia i penjar-la a Instagram sota el lema #Onetreeaday365days i indicant el dia . Cada dia pujo a les xarxes socials una fotografia d’un arbre del meu voltant, sigui a on sigui. El primer dia del projecte va ser el 14 de gener del 2016.
Aquest treball d’investigació i artístic alhora s’ha convertit doncs en el punt de partida de tota una serie d’obres que es manifesten utilitzant diferents llenguatges.
Una part molt important del projecte està realitzat en porcellana i amb la transferència de les meves pròpies fotografies que he anat fent dels arbres del meu entorn, i que han format per tant part de la meva vida.
#nuriabenetart
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

This is a project in which trees are the protagonists. Every day we live with them and often go unnoticed. I decided to give them visibility with a simple daily act, for a year, making them a picture and uploading it to Instagram with the slogan # Onetreeaday365days, indicating the day. Every day I post on social networks a picture of a tree around me, wherever I am. The first day of the project was 14 January 2016.

This research and artistic project at the same time has become the starting point of a whole series of works using different languages.
A major part of the project is made of porcelain transfering my own photos that somehow have been part of my life.

#nuriabenetart

 

Day1

Day1

Day6

Day6

Day13_SantCugat

Day13

Day15

Day15

Day21

Day21

 

 

 

 

 

Day48

Day48

Day67

Day67

Day73

Day73

Day78

Day78

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Transferencia de les fotografíes en porcelana/Transfer of the photos to porcelain

Day13 cerámica/clay

Day13 cerámica/clay

Day6 cerámica/clay

Day6 cerámica/clay

 

 

 

 

 

 

 

 

Obres relacionades amb el Projecte #OneTreeaday365days/Other works related to the Project

7 Dies

“7 Dies”/ cerámica, clay, pigments, black and red, coexistence

Obra seleccionada a la XVIII Biennal de Ceràmica Angelina Alós d’Esplugues

Comments are closed.